Home / Danijela Jandrić

Danijela Jandrić

Picture 00636Autorica portala iz područja Psiho Novosti.

Danijela Jandrić, završila je studij psihologije na Hrvatskim studijima u Zagrebu 2009. godine s temom: Spolne razlike u odnosu između depresivnosti i agresivnosti. Područje interesa je vrlo široko te uključuje: psihopatologiju, psihoterapiju, socijalno ponašanje, psihometriju, edukacijsku psihologiju (…).

Već nekoliko godina zaposlena kao školska psihologinja u osnovnoj školi u Otočcu. Radila kao profesorica psihologije za gimnaziju i psihologije komunikacije u srednjoj školi u Otočcu.

Sudjelovala kao psiholog u ciklusu radionica pod nazivom: „Babyfitness“, unutar projekta: „Prve tri su najvažnije“, u suradnji s Obiteljskim Centrom Ličko senjske županije i UNICEF-om. Završila mnoštvo jedno- i višednevnih edukacija među kojima je i edukacija iz primjene Wechslerovih skala inteligencije za djecu.

Trenutno polazi II. Stupanj praktikuma iz bihevioralno-kognitivnih psihoterapija. Uglavnom s temama nasilja, zlostavljanja i dječje psihopatologije, aktivno je sudjelovala na tri tribine, jednom okruglom stolu, devet županijskih stručnih vijeća učitelja i dvije konferencije. Objavila je jedno prethodno priopćenje. Članica je Hrvatskog Psihološkog Društva, Hrvatske Psihološke Komore i Hrvatskog udruženja bihevioralno-kognitivnih terapija.

Vrati se gore