Home / Dunja Marincel

Dunja Marincel

Osnivač portala, urednik te autor iz područja dječje psihologije.

Dunja Marincel– rođena je 13.10. 1986. u Osijeku gdje je pohađala i jezičnu gimnaziju. Paralelno s osnovnom školom završava glazbenu školu za instrument klavir.

2012. godine završava studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Osijeku tijekom kojeg je razvila interes prema dječjoj psihologiji,  pri kojem dodatno stiče iskustvo u radu s djecom volontiranjem na pedijatriji KBC Osijek.

U suradnji Gradskog društva Crvenog križa i osječke policije, vodila radionice „Diskriminacija među spolovima i nenasilničko ponašanje među vršnjacima“ u osnovnim školama. Sudjelovala u treningu moderatora radionica u sklopu projekta „Nasilničko ponašanje u obitelji – i što sad?“ u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Osijek.

Osim toga, tijekom studija volontirala na Županijskom sudu u Osijeku u Uredu za podršku žrtvama i svjedocima. U sklopu diplomskog rada prilagodila upitnik Workplace wellbeing index –  Indeks zadovoljstva na radnom mjestu, za korištenje na hrvatskom jeziku.

Pripravnički staž obavljala u Dječjem vrtiću „Maslačak“. Izazov u radu predstavlja joj ostvariti  maksimum sposobnosti djece, posebice kod onih s poteškoćama i darovite djece.

Aktivna u udruzi “Istraži Me”, predavanjima i radionicama obilježava sve važne psihologijske manifestacije, posjećuje konferencije te koristi svaku priliku za dodatno stručno usavršavanje i napredovanje.

Sudjelovala na projektu “Osigurajmo im jednakost” – kao pomoćnik u nastavi djeci s autizmom u Osijeku, a zatim radila u DV Cvrčak Virovitica.

Tekstovi autora

Vrati se gore