Home / O portalu

O portalu

Istraži Me je psihologijski portal za sve ljubitelje psihologije na kojem psiholozi pišu za Vas o novim i zanimljivim saznanjima iz psihologije. Portal okuplja tim psihologa koji nastoje pružiti informacije na kvalitetan i vjerodostojan način bez iskrivljavanja ili napuhavanja činjenica. Cilj je educirati čitateljstvo  jasnim i provjerenim informacijama.

Osim novih informacija iz psihologije, portal omogućava svim posjetiteljima da sudjeluju u raznim istraživanjima iz psihologije koja će biti objavljena na stranici –  Oglasi istraživanja. Dio portala Oglasi istraživanja, zamišljen je kao oglasna ploča za istraživanja koja provode psiholozi te mu je cilj pomoći u prikupljanju sudionika. Namijenjen je studentima i diplomiranim psiholozima, no dobrodošli su i svi ostali studenti pa i stariji koji trebaju pomoć pri pronalasku  sudionika.

Autorski tekstovi iz različitih područja psihologije

Jedna od namjera ovog portala je pružiti ljudima kvalitetne tekstove koji će biti napisani od strane psihologa na objektivan način, utemeljenim na provjerenim činjenicama i literaturi. Želimo da čitatelj dobije korisne i primjenjive informacije koje će mu pomoći u svakodnevnom životu. Neka psiholozi pišu o psihologiji i ponude kvalitetne informacije za razliku od portala i stranica koje većinom samo prenose djelomične informacije iz drugih izvora i time navode na krive zaključke.

Želite li pisati za portal pročitajte uvjete: Postani autor

Oglasi istraživanja

Ukoliko provodite istraživanje na studiju u sklopu nekog kolegija,  za diplomski ili doktorski rad, portal vam omogućava da stavite oglas za svoje istraživanje te na taj način jednostavno  i brzo pronađete sudionike koje trebate. Sami smo iskusili koliko naporan i vremenski zahtijevan posao može biti samo prikupljanje dovoljnog broja sudionika za istraživanje, stoga vam želimo olakšati taj posao i uštedjeti puno vremena koje tada možete konstruktivnije upotrijebiti na samo istraživanje ili druge aktivnosti koje će vam više koristiti.
Ostavite podatke o vašem istraživanju  te karakteristikama sudionika koje trebate, u obrascu za oglašavanje, i na portalu ćemo objaviti vaš oglas  istraživanja i držati ga dostupnim i  online sve dok ne skupite dovoljan broj sudionika.

Oglas za istraživanje možete objaviti ovdje: Objavi oglas

Rezultati istraživanja

Svi psiholozi imaju mogućnost objaviti rezultate svojih provedenih istraživanja u skraćenom obliku. Želimo omogućiti svim kolegama da pokažu svoje znanje i kompetencije te također povezivanje onih sa sličnim interesima u cilju daljnjeg napredovanja i razmjene iskustava.

Objavi rezultate

Vijesti i događanja

Na portalu objavljujemo vijesti o edukacijama, seminarima, radionicama, konferencijama i svim događanjima koje nam pošaljete.  Ako želite, rado ćemo vam pomoći u oglašavanju i objaviti vaše  pozive na sve  od navedenih skupova. Npr. ako organizirate konferenciju, preporučamo da objavite tekst u kojem pozivate sudionike konferencije  uz  prikaz lokacije gdje se konferencija održava  na google mapi što naravno sve možemo staviti na stranice portala. Sve što je potrebno je poslati tekst  i u kratkom roku vaša obavijest  bit će na stranicama portala.

Vijest možete poslati ovdje: Pošalji vijest

Podržite nas

Svi autori, uredništvo i recenzenti doniraju svoje vrijeme i trud za ostvarivanje ciljeva Portala u sklopu Udruge “Istraži Me”. Kako bismo imali mogućnosti nastaviti s radom i ostvariti navedene ciljeve, pozivamo sve zainteresirane da nas podrže donacijama, sponzorstvima ili na druge načine koje smatrate prikladnima.

Podržite Portal

Vrati se gore