Home / Objavi rezultate istraživanja

Objavi rezultate istraživanja

Svi psiholozi imaju mogućnost objaviti svoja istraživanja koja su provedena od 2010. godine pa nadalje. Mnoga istraživanja u koja je uloženo puno truda, nažalost, često ostanu neobjavljena. Smatramo da bi njihovo objavljivanje bilo korisno i psiholozima i ljubiteljima psihologije.

Psiholozi mogu predstaviti svoj rad, a kroz njega svoje znanje i sposobnosti. Objavljivanje istraživanja će, također, omogućiti povezivanje psihologa sa sličnim područjima interesa te razmjenjivanje iskustava, znanja i budućih nacrta.

 Objavljena istraživanja možete pronaći u kategoriji “Rezultati istraživanja“.

Kako objaviti istraživanje?

Na raspolaganju imate do 2 strane u Wordu da predstavite svoje istraživanje najbolje što možete. Bilo bi poželjno da kratko spomenete i iz Uvoda što su prijašnja istraživanja pokazala i zašto ste proveli istraživanje. Zatim, ukratko navedite sve ostale ključne elemente istraživanja i, naravno, zaključak – kakvi su rezultati istraživanja i što to znači.

S obzirom na to da je Portal namijenjen i onima koji nisu psiholozi i upoznati sa stručnim terminima, također, bilo bi poželjno kada biste koristili poznate i manje stručne termine kako bi svi čitatelji mogli cijeniti vaš rad.

Ukratko:

1. Dužina teksta  do 2 strane u Wordu, veličine slova 12, s proredom 1,5

2. Možete  priložiti potrebne slike, grafove i tablice koje ne ulaze u ograničenje

3. Kao referencu navedite svoje ime, naslov rada, grad i fakultet/ustanovu:
Perić, P. (2012). Povezanost nekih crta ličnosti i uspješnosti u radu. New York: Odsjek za psihologiju na Filozofskom fakultetu u New Yorku. 

4. Navedite samo ono bitno – ako nekog budu zanimale dodatne informacije ili detalji, može vas kontaktirati putem maila

Primjere već objavljenih istraživanja možete naći na linku: Rezultati istraživanja

Ispunite obrazac potrebnim podacima i dokumentima. Uz tekst za portal potrebno je priložiti i izvorni rad. Izvorni rad neće biti objavljen, već služi samo za provjeru informacija u tekstu za objavu.

Obrazac za rezultate istraživanja

* obavezno odgovoriti

Acceptable file types: doc,docx,pdf,txt,gif,jpg,jpeg,png,pdf.
Maximum file size: 1mb.
Vrati se gore