Home / Oglasi istraživanja / Izazovi profesionalnog sazrijevanja u Domovinskom ratu
Izazovi profesionalnog sazrijevanja u Domovinskom ratu

Izazovi profesionalnog sazrijevanja u Domovinskom ratu

Dragi stručnjaci pomagačkih profesija,

koji ste, kao i mi, u razdoblju od 1991.-1998. godine započeli raditi i radili na bilo kakvim poslovima vezanim uz ratne i poslijeratne okolnosti – bilo kao studenti završnih godina studija ili diplomirani stručnjaci s manje od 5 godina radnog iskustva – Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu 10. i 11. listopada ove godine organiziraju konferenciju „Domovinski rat – mogućnosti znanstvenog pristupa“, na kojoj bismo voljele progovoriti o iskustvima profesionalnog sazrijevanja mladih stručnjaka na kraju studija i ranom početku karijere u ratnim i poslijeratnim okolnostima u Hrvatskoj.

Ovim putem vas pozivamo da se uključite u naše kratko eksploratorno istraživanje i time date svoj doprinos temi o kojoj često i rado međusobno razgovaramo, ali se iz znanstvene perspektive o njoj ne govori.

Molimo vas da ispunite ovaj kratki upitnik i proslijedite ga drugim psiholozima i stručnjacima drugih pomagačkih profesija, za koje znate da su u razdoblju od 1991.-1998. godine započeli raditi i radili na bilo kakvim poslovima vezanim uz ratne i poslijeratne okolnosti, bilo kao studenti završnih godina studija ili diplomirani stručnjaci s manje od 5 godina radnog iskustva u struci.

Unaprijed zahvaljujemo na vašem sudjelovanju i nadamo se susretu na ovoj konferenciji. Detalje o konferenciji možete potražiti uskoro na internetskim stranicama Hrvatskih studija http://www.hrstud.unizg.hr/

Srdačan pozdrav, Eva Anđela Delale i Adrijana Bjelajac (Košćec)

Link na istraživanje: https://goo.gl/forms/ccQdcxvCiI6i1q193 

Autor: Admin

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore