Home / Pitaj psihologa
Pitaj psihologa

Pitaj psihologa

Imate pitanje ili nedoumicu oko čega bi Vam mogao pomoći psiholog? Ispunite obrazac u nastavku i naš tim psihologa udružit će se u cilju pružanja što kvalitetnijeg odgovora.

Zašto je dobro postaviti pitanje pisanim putem?

Postavljanje pitanja u pisanom obliku korisno je iz više razloga. Osim što ćete dobiti odgovor od stručne osobe, već i samo pisanje pitanja kod Vas će imati brojne pozitivne učinke.

  • Pisanje o negativnim emocijama dugoročno doprinosi poboljšanju psihološkog zdravlja
  • Pisanjem možete sami uočiti nešto što možda prije niste
  • Pišemo sporije nego što govorimo što nam pomaže da analiziramo i organiziramo informacije. Sve napisano na papiru ima veliku važnost za nas te tome pristupamo odgovornije i ozbiljnije
  • Zapisanoj riječi uvijek se možete vratiti. Svakim novim čitanjem svoga pitanja i odgovora možete dobiti jasniji uvid u problem i njegovo rješenje

Ispunite obrazac i odgovor ćete zaprimiti u najkraćem roku na Vaš e-mail. Sami odlučujete želite li da Vaš pitanje, zajedno s odgovorom bude objavljeno na portalu.

Zašto objaviti pitanje i odgovor?

Objavljivanjem pomažete i drugima sa sličnim problemom da saznaju odgovor. Također, drugi će imati prilike vidjeti da nisu usamljeni u svom problemu. Želite li objaviti pitanje i odgovor – označite “Da” u obrascu.
U slučaju da je pitanje vrlo intimno ili smatrate da bi moglo ugroziti nečije dobrostanje, ugled i slično – tada označite “Ne”, tj. da ne želite objaviti pitanje i odgovor.

Odgovor će u svakom slučaju stići i na Vaš mail.

Anonimnost zajamčena

U svakom slučaju, Vaša anonimnost je zajamčena. Vašu mail adresu nećemo nikada objaviti, a umjesto vlastitog imena upišite nadimak ili šifru na temelju koje ćete biti sigurni da je to Vaše pitanje i odgovor.

Važno!

Odgovori nisu zamjena za razgovor sa stručnjakom i njihov cilj nije pružanje “gotovih rješenja”.

Zbog velikog broja pitanja, koja redovito pristižu, i u cilju što kvalitetnijeg odgovora, očekujte odgovor na vaše pitanje u roku od 2 – 3 dana.

Pitaj psihologa:

* potrebno navesti

Provjerite da ste upisali točnu e-mail adresu kako biste dobili odgovor

Vrati se gore