Home / Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Članci i tekstovi objavljeni na ovim internetskim stranicama vlasništvo su njihovih autora odnosno navedenog izvora vijesti. Svi ostali materijali potpisani imenom i prezimenom autora  Istraži Me portala, vlasništvo su Istraži Me portala (dalje u tekstu: portal).

Umnožavanje ili prenošenje sadržaja s portala u bilo kojem obliku, dopušteno je isključivo ako jasno navedete Istraži Me portal i ime autora kao izvor ili kontaktirate uredništvo portala.
Pr. –  Izvor: Pero Perić / www.istrazime.com

Zabranjeno je neovlašteno kopiranje i  prenošenje tekstova, slika i ostalog sadržaja s portala.

Sadržaje ovog portala  kao korisnici možete koristiti samo za osobnu, nekomercijalnu svrhu.

Nije dopušteno korištenje sadržaja koji se nalaze na portalu u komercijalne svrhe, što uključuje preuzimanje, reproduciranje, iznajmljivanje, distribuiranje, objavljivanje u javnosti, javno izlaganje i prikazivanje bez prethodnog pisanog odobrenja uredništva. Također, ne dopuštamo izmjenu, prevođenje, adaptaciju ili bilo koju drugu preradu sadržaja u komercijalne svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja uredništva.

Portal nije odgovoran za eventualne negativne posljedice neprimjerenog korištenja pruženih informacija i savjeta na ovim stranicama.

Oglasi istraživanja mogu se postavljati samo za individualne potrebe vezane uz studij (seminarski, završni, diplomski i doktorski radovi) i znanstvene svrhe. Svi ostali oglasi za istraživanja koja ne spadaju u ovu kategoriju nisu dopušteni i potrebno je kontaktirati uredništvo.

Portal nije odgovoran za sadržaj objavljenih oglasa koji se nalazi na linkovima (upitnicima) istraživanja i njihovu tematiku. Portal se ne bavi sadržajem i metodologijom istraživanja.

“Pitaj psihologa” nije zamjena za razgovor sa stručnom osobom. Informacije dobivene ovim putem služe u informativne svrhe. Autor odgovora i portal “Istraži Me” nisu odgovorni za način na koji će se koristiti dobivene informacije.

Za sadržaj komentara i autorskih tekstova ne odgovara vlasnik servera, autor softvera, niti vlasnik portala već onaj tko je napisao poruku ili tekst.

Uvredljivi i neprikladni komentari kao i spamm nisu dopušteni te će biti uklonjeni bez upozorenja.

S prvim korištenjem portala, smatrat ćemo da ste se u cijelosti upoznali s ovim uvjetima, da su vam jasni i da ih prihvaćate. Portal zadržava pravo promijeniti uvjete korištenja u bilo kojem trenutku koja vrijede od trenutka objave.

Vrati se gore