Home / Vijesti i događanja / NLP praktičarski trening – 26. veljače 2016. u Balama (Istra)
NLP praktičarski trening – 26. veljače 2016. u Balama (Istra)

NLP praktičarski trening – 26. veljače 2016. u Balama (Istra)

TRENIRAJTE UM I DOŽIVITE PROMJENE

Zanima li vas kako povećati motivaciju, sebe i grupe u kojoj djelujete? Kako razviti učinkovite strategije koje vas uvijek vode k cilju? Želite li poboljšati komunikacijske vještine, naučiti kako održati „hladnu glavu” i izbjeći dugotrajni stres? I pritom se dobro zabaviti?

Krenite na NLP PRAKTIČARSKI TRENING koji započinje 26. veljače. 2016. u Balama (Istra) kojeg vodi (H)NLP trenerica i mag. psych. Vanja Prvulović.

Neurolingvističko programiranje (NLP) predstavlja odličan spoj psihologije, neurologije i lingvistike te nudi brojne tehnike, alate i ideje kojima možemo postići izvrsnost u svim aspektima djelovanja, učinkovitije komunicirati, izbjeći svakodnevne nesporazume, ostvariti željene rezultate, bolje razumjeti sebe i druge te ostvariti dugotrajne pozitivne promjene i osobnu izvrsnost. Usmjerava se na način na koji koristimo svoja osjetila i obrađujemo informacije iz okoline, oblikujemo ih u jeziku te konačno, na obrasce ponašanja, na svjesnoj i nesvjesnoj razini.

Saznajte što još možete naučiti i što vi dobivate na www.sinapsa.com.hr ili se javite na vanja@sinapsa.com.hr / +385 91 897 1931.  Broj mjesta je ograničen. Informirajte i prijavite se na vrijeme.

Krenite jer nikad ne znate koliko daleko promjena može ići.

 

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore