Home / Vijesti i događanja / PerspektivA 2016
PerspektivA 2016

PerspektivA 2016

Novosti: Prijave za aktivne sudionike (Najprojekt) traju do 8.10. u 23.59, a za pasivne do same Konferencije. Ostale mogućnosti prijave aktivnog sudjelovanja zatvorene su, radi velikog broja zainteresiranih te ograničenosti kapaciteta (prostor i vrijeme).
Još uvijek stignete doći na dvodnevno, besplatno druženje 15. i 16. listopada 2016. u Kino Tuškanac :) A uskoro očekujte i ekskluzivni intervju s PerspektivkamA :)

PerspektivA drugačija konferencija mladih psihologa s međunarodnim sudjelovanjem, po četvrti put, održava se 15. i 16. listopada u Zagrebu u Kinu Tuškanac.

Drage kolegice i kolege – pozivamo vas na još jedno edukativno dvodnevno PerspektivnO druženje, koje je besplatno i vrednuje se od strane Hrvatske psihološke komore kao stručno usavršavanje! Kao i svake godine, nudimo vam i vrijedne nagrade (nagrađujemo Najdiplomski rad i Najprojekt mladih psihologa, u suradnji s Creativa d.o.o. i Ramiro d.o.o.), a tu je i već tradicionalna tombola na kojoj je moguće osvojiti naslove PerspektiviniH partnera IEP d.o.o. i Naklade Slap d.o.o..

Ovogodišnja tema je “Na rubu psihologije”, a želja nam je osvrnuti se na područja u kojima psihologija može dati značajan doprinos, a kojima se za sada bavi mali broj psihologa/inja u Hrvatskoj. PerspektivA je prvenstveno namijenjena mladim psiholozima i onima koji tek žele postati psiholozi, kojima želimo približiti različita područja psihologije, te ih uputiti u “nove” grane i perspektive struke i predstaviti svo bogatstvo izbora (budućeg) područja djelovanja. Sudionicima ostalih struka i srodnih zanimanja, te široj zainteresiranoj javnosti cilj je približiti psihologiju i njene mogućnosti.

Kako sudjelovati?

Moguće je prijaviti aktivno izlaganje (diplomski rad, projekt, radionicu, istraživački ili pregledni rad) ili biti pasivni sudionik (PerspektivkE više vole izraz „aktivni slušač“) na Konferenciji.

Prijave se primaju zaključno s 08.10.2016. u ponoć.

Svi detalji su na Web i Facebook stranici PerspektivE, te na portalu “Istraži Me”, ekskluzivnom medijskom partneru Konferencije.

Sva pitanja možete uputiti na mail psih.perspektiva@gmail.com.

Web stranica PerspektivE – www.psihperspektiva.wixsite.com/perspektiva

Facebook stranica PerspektivE – www.facebook.com/KonferencijaPerspektivA/?fref=nf

perspektiva2016

 

Autor: Admin

Jedan komentar

  1. Thank you for some other informative website. Where else may I get that type of info written in such a perfect means?
    I’ve a mission that I am simply now operating on, and
    I have been at the look out for such information.

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore