Home / Vijesti i događanja / PerspektivA – II. drugačija konferencija mladih psihologa (12. i 13.4.2014.)
PerspektivA – II. drugačija konferencija mladih psihologa (12. i 13.4.2014.)

PerspektivA – II. drugačija konferencija mladih psihologa (12. i 13.4.2014.)

naklada

Izdanja Naklade Slap s popustom od 30%

 

Raspored:

Raspored perspektive

Psiholozi se još uvijek mogu prijavljivati kao pasivni sudionici (“aktivni slušači”) do 11. 4. uvečer  Prijavi

Sudjelovanje na radionicama prijavljujete preko maila psih.perspektiva@gmail.com

Trebate navesti:
– svoje ime i prezime,
– jeste li psiholog (i broj osnovne dopusnice ako ju imate), student psihologije ili ni jedno od toga
– te na kojoj radionici/radionicama želite sudjelovati.

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa, po drugi put, održava se 12. i 13.4.2014. u Zagrebu na adresi Avenija Većeslava Holjevca 17.

Što je PerspektivA?

PerspektivA je drugačija konferencija mladih psihologa. Osim po tome što je orijentirana na mlade psihologe, od drugih se konferencija razlikuje i po visini (nizini 😀 ) kotizacije.

Zašto je PerspektivA nezaobilazna konferencija za mlade psihologe i studente psihologije?

Prijavljena je Komori (dakle, očekujte bodove) i nudi vrijedne nagrade (3.000 kn za NajperspektivnijI projekt, Slapovu edukaciju “Primjena Višefaktorskog upitnika rukovođenja (MLQ) i Bohumskog inventara ličnosti (BIP) u organizacijama” za Najbolji diplomski rad, knjige i ostale nagrade za pasivne sudionike, tj. aktivne slušače).

Zato jer će se tamo pojaviti predsjednik Hrvatske psihološke komore, glavni urednik Naklade Slap, mnogi vaši (bivši) profesori, profesorice, kolege i kolegice.

Naklada Slap poklanja svim sudionicima popust od 30% na svoja izdanja tijekom Konferencije.

Kako sudjelovati?

Postoji više vrsta sudjelovanja. Možete prijaviti svoj rad: diplomski, projekt, radionicu, istraživački ili pregledni rad. Možete također biti pasivni sudionik. Svi detalji su na našoj Facebook stranici “PerspektivA” i na portalu “Istraži Me”.

Kako je nastala PerspektivA pročitajte u tekstu – Retrospektivno  o PerspektivI

Možete prijaviti:

aktivni slušač do 11. 4. uvečer ====>  Prijavi

Sva pitanja možete uputiti na dobro poznati mail psih.perspektiva@gmail.com.

Pozvani PerspektivinI Predavači:

jasminka jelčićJasminka Jelčić, dipl. psih.

Priznajemo, ovogodišnja PerspektivA bit će sve samo ne u razini laganog štiva za razbibrigu. Bit će napeto. Upravo zato, ova konferencija nikako ne može proći bez uvijek pozitivne profesorice Jasminke Jelčić. Njezin poslovni put kreće se od Društva za psihološku pomoć, preko Agrokora, Plive, Europapress holdinga, Meridijane i Hrvatskih studija do Točke promjene. Ono što je tijekom cijelog njezinog puta vrlo stabilno pozitivno je gledanje na situaciju i kreativno pristupanje… „situacijama“. J

Ove godine profesorica Jelčić na PerspektivI će voditi okrugli stol koji će sve zaboravljive podsjetiti na postojanje entuzijazma. Što sve psiholozi mogu učiniti za društvo u kojem žive? Ne znate? Ni mi. Nađimo se 12.4. u blizini spomenutog okruglog stola!

Hrvoje GligoraHrvoje Gligora, dipl. psih.

Boje Hrvatske psihološke komore na drugoj PerspektivI ponovno će braniti gospodin Hrvoje Gligora, predsjednik HPK i član Izvršnog odbora EFPA-e. Predsjednik Komore postao je 2009., a prije toga radio je u Uredu za odnose s javnošću riječkog brodogradilišta 3. maj.

2010. godine dobio je nagradu Zlatni grb Hrvatskog psihološkog društva za osobito vrijedan doprinos razvitku i radu HPD-a na čijem je čelu bio od 2004. do 2009.

Je li vrijeme da ga i mladi psiholozi nagrade za prepoznavanje i rješavanje njihovih problema?

Krunoslav Matešićdoc. dr. sc. Krunoslav Matešić

Glavni je urednik glavnog izdavačkog poduzeća za literaturu s područja psihologije – Naklade Slap. Osim toga, zaposlen je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a radi i kao vanjski suradnik na Studiju psihologije Filozofskog fakulteta u Osijeku. 2001. godine dobio je nagradu Ramiro Bujas, a 2010. njegova je knjiga Psihodijagnostička sredstva proglašena posebno vrijednim djelom te je za nju dobio nagradu HPD-a.

Negdje pri početku organiziranja PerspektivE počeli smo prebrojavati radove koje je izdao, ali do dana današnjeg nismo stigli do kraja. Prebrojavanje nastavljamo na PerspektivI. Dođite nam pomoći!

zoran komarmr. sc. Zoran Komar

Ako niste upoznati sa zanimljivošću njegovih predavanja, dođite vidjeti što propuštate.

Mr. sc. Zoran Komar profesor je Vojne psihologije na Hrvatskim studijima, bivši državni tajnik u Ministarstvu branitelja, danas suradnik  iQ Instituta za kvalitetu i razvoj ljudskih potencijala. Sudionik je Domovinskog rata, jedan od osnivača i dugogodišnji voditelj vojno-psihološke službe. Prije rata radio je u Institutu za društvena istraživanja i na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Poznaje i znanost i praksu. I sve njihove (i naše!) probleme.

A što je najvažnije? Spreman je postavljati pitanja koja bi mogla isprovocirati promjene. Konačno, u našu korist.

dunja vukovićDunja Vuković, mag. psych.

(Budući) organizacijski psiholozi, pozdravite svoju srodnu dušu!

Uspješna mlada kolegica 2011. završila je Psihologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Još kao studentica volontirala je u udruzi Korak po korak, nakon čega se upoznala s radom u Kliničkom centru Rebro, Modusu i Ernst & Youngu. Danas je psiholog – konzultant u tvrtki Ramiro d.o.o. i kaže da je organizacijska psihologija njen san.

Njezino PerspektivnO predavanje održat će se u nedjelju, 13.4., a tvrtka Ramiro i ove će godine nekoga od vas nagraditi sudjelovanjem na svojoj radionici.

Kotizacija

Kotizacija

Prilikom prijave potrebno je priložiti potvrdu o uplati IZNIMNO VISOKE kotizacije! Kotizacija se plaća na račun organizatora PerspektivE:

Udruga za edukaciju, psihosocijalnu podršku i osnaživanje mladih „Psihoteka“
Ulica grada Vukovara 238, 10000 Zagreb.
IBAN: HR0723400091110433987
(Opis plaćanja: Kotizacija – vaše ime i prezime)
a iznosi:
– za nezaposlene, studente te kolege i kolegice na stručnom osposobljavanju – 10 kn
– za zaposlene – 25 kn

Lokacija

Lokacija

Povoljan smještaj za sudionike koji nisu iz Zagreba

Povoljan smještaj za sudionike koji nisu iz Zagreba

Tražili smo najpovoljniji i najbolji smještaj za psiholjupce u Zagrebu…
Našli smo ga i dogovorili još povoljnije uvjete!

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti nenadmašnu ponudu smještaja u Zagrebu, za sve psiholjupce, samo na portalu Istraži Me u hostelu Chillout.

Posjetite PerspektivU i odsjednite u moderno opremljenom hostelu u samom središtu grada Zagreba, koji nudi pregršt dodatnih sadržaja, udobnost te pristupačno i profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za sve vaše potrebe. Osim toga, europska mreža top hostela ocijenila je Chillout hostel s najvišim standardom hostelskog smještaja. To sve, uz već najbolje cijene, sada još s 10% popusta samo za prave psiholjupce portala “Istraži Me”!

Više informacija na linku ovdje .

 

Pogledajte kako je izgledala prva PerspektivA

Autor: Marko Marincel

magistar psihologije, osnivač i urednik portala Istraži Me.

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore