Home / Vijesti i događanja / PerspektivA – III. drugačija konferencija mladih psihologa: “Teorija i praksa – ruku pod ruku”
PerspektivA – III. drugačija konferencija mladih psihologa: “Teorija i praksa – ruku pod ruku”

PerspektivA – III. drugačija konferencija mladih psihologa: “Teorija i praksa – ruku pod ruku”

3.-perspektiva-2Tko? Što? Kada? Gdje?

PerspektivA – drugačija konferencija mladih psihologa, po treći put, održava se 16. i 17.05.2015. u Zagrebu u Kinu Tuškanac.

PerspektivA je prvenstveno orijentirana na mlade psihologe i studente psihologije, stoga- drage kolegice i kolege- dođite na još jedno besplatno edukativno dvodnevno PerspektivnO druženje! Osim druženja i učenja, nudimo vam i vrijedne nagrade (nagrađujemo najbolji diplomski rad i najbolji projekt mladih psihologa).

Kako? Zašto?

Prošle smo se godine uhvatili u koštac s krizom, koja ne zaobilazi ni našu struku. Ove godine PerspektivA će se baviti načinima poboljšanja stanja u struci.

Tijekom 2014. godine članice PerspektivinoG tima provele su istraživanje o mišljenjima i stavovima mladih psihologa i studenata psihologije.

Kao zaključak vrištala (!) je informacija o „previše teorije, premalo prakse“.

Kako uskladiti omjer teorije i prakse u obrazovnom putu psihologa? Kako naučeno u teoriji primijeniti u praksi? Koliko nas fakultet priprema za tržište rada? Jesmo li dovoljno konkurentni? Koje su dopune formalnom obrazovanju potrebne za povećanje te konkurentnosti? Koliko smo jaki i umreženi kao struka? I možemo li zajedničkim snagama raditi na promociji struke u javnosti te samim time povećati interes i potražnju za psiholozima na tržištu rada?

PerspektivkE smatraju da možemo!

Logičan slijed navedenog je i tema ovogodišnje konferencije:

TEORIJA I PRAKSA – RUKU POD RUKU :)

Pa, uhvatite se i vi za ruke i vidimo se u svibnju!

Kako sudjelovati?

Postoji više vrsta sudjelovanja. Moguće je prijaviti aktivno izlaganje (diplomski rad, projekt, radionicu, istraživački ili pregledni rad, okrugli stol) ili biti pasivni sudionik (ili kako mi više volimo reći- aktivni slušač) na Konferenciji.

Sudjelovanje na PerspektivI bit će bodovano od strane Hrvatske psihološke komore.

Prijave se primaju zaključno s 30.04. u ponoć.

Svi detalji su na Web i Facebook stranici PerspektivE, te na portalu “Istraži Me”, ekskluzivnom medijskom partneru Konferencije.

Sva pitanja možete uputiti na mail psih.perspektiva@gmail.com.

Povoljan smještaj za sudionike koji nisu iz Zagreba

Povoljan smještaj za sudionike koji nisu iz Zagreba

Tražili smo najpovoljniji i najbolji smještaj za psiholjupce u Zagrebu…
Našli smo ga i dogovorili još povoljnije uvjete!

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti nenadmašnu ponudu smještaja u Zagrebu, za sve psiholjupce, samo na portalu Istraži Me u hostelu Chillout.

Posjetite PerspektivU i odsjednite u moderno opremljenom hostelu u samom središtu grada Zagreba, koji nudi pregršt dodatnih sadržaja, udobnost te pristupačno i profesionalno osoblje koje će se pobrinuti za sve vaše potrebe. Osim toga, europska mreža top hostela ocijenila je Chillout hostel s najvišim standardom hostelskog smještaja. To sve, uz već najbolje cijene, sada još s 10% popusta samo za prave psiholjupce portala “Istraži Me”!

Više informacija na linku ovdje .

Program III dugačije konferencije mladih psihologa:

11203590_586613138142459_1401063322148370113_o

Pogledajte kako je izgledala prva PerspektivA

Autor: Marko Marincel

magistar psihologije, osnivač i urednik portala Istraži Me.

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore