Home / Vijesti i događanja / Poziv na sudjelovanje na 1. konferenciji HUBIKOT-a s međunarodnim sudjelovanjem
Poziv na sudjelovanje na 1. konferenciji HUBIKOT-a s međunarodnim sudjelovanjem

Poziv na sudjelovanje na 1. konferenciji HUBIKOT-a s međunarodnim sudjelovanjem

Drage kolegice i kolege,

čast nam je pozvati Vas na 1. konferenciju Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije koja će se održati od 24. do 26. rujna 2015. godine u Hotelu Dubrovnik, u Zagrebu, povodom obilježavanja 20 godina djelovanja Hrvatskog udruženja za bihevioralno-kognitivne terapije (HUBIKOT).

Cilj je konferencije razmjena znanja i iskustava među stručnjacima zainteresiranima za bihevioralno-kognitivni (BK) pristup kroz prikaz raznih mogućnosti primjene ove terapije, kako u prevenciji, tako i u tretmanu psihičkih poremećaja, s osobitim naglaskom na upotrebu modernih tehnologija i predstavljanje najnovijih spoznaja u pristupu.

Konferencija je otvorena za sve stručnjake pomagačkih zanimanja koji žele saznati više o bihevioralno-kognitivnoj terapiji (BKT) te mogućnostima primjene pojedinih principa i tehnika u okviru svoje profesije kroz predavanja i radionice pozvanih predavačica te usmena izlaganja i poster prikaze onih koji rade ili su u edukaciji u okviru BK pristupa.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti tri ugledne pozvane predavačice koje će održati predavanja i radionice  vrlo zanimljivih i aktualnih tema: dr.sc. Metku Shawe-Taylor, dr.sc. Doru Perczel Forintos i prof. Helen Macdonald.

Rok za ranu prijavu traje do 1.9.2015.

Više informacija o konferenciji možete pročitati na: http://cabct.hr/konferencija/konferencija.

Veselimo se Vašem dolasku te zajedničkom druženju i učenju.

Prof. dr. sc. Ivanka Živčić-Bećirević

 

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore