Home / Vijesti i događanja / Prijave za novu edukacijsku grupu iz Transakcijske analize (TA) u Zagrebu

Prijave za novu edukacijsku grupu iz Transakcijske analize (TA) u Zagrebu

U tijeku su prijave za novu edukacijsku grupu iz Transakcijske analize (TA) u Zagrebu!

ORGANIZATORI

Edukacija iz transakcijske analize je pod pokroviteljstvom International Transactional Analysis Academy (ITA Academy); International Transactional Analysis Institute (ITA Institute), Psihopolis instituta i TA Centra – udruženja transakcijskih analitičara Srbije.

Ovlašteni edukatori i supervizori koji će tijekom 2016./2017. biti angažirani na TA edukaciji u Zagrebu:

Zoran Milivojević, dr. med., psihoterapeut, Teaching and Supervising Transactional Analyst, autor brojnih knjiga objavljenih u Hrvatskoj (Emocije, Uloviti ljubav, Formule ljubavi, – Mozaik knjiga; Mala knjiga za velike roditelje – Znanje) i koautor udžbenika Psihoterapijski pravci, Medicinska naklada, 2014.

Maja Stoparić, dipl.psiholog, psihoterapeut, Provisional Teaching and Supervising Transactional Analyst.

Ivana Mandarić, dipl. socijalna radnica, psihoterapeut, certificirani transakcijski analitičar sa statusom TA 101 učitelja.

UVJETI POHAĐANJA

Početnu edukaciju iz transakcijske analize, TA-101, mogu pohađati svi. Edukacija je otvorena za vrlo različite profile – ne samo za psihologe i liječnike kako se to obično misli – jer se TA primjenjuje u vrlo različitim kontekstima (savjetovanje, coaching, psihoterapija, organizacije, pedagogija, medijacija, medicina, nastava, itd). Također je otvorena za studente na diplomskim fakultetima i za one koje zanima psihologija međuljudskih odnosa.

TERMINI I CIJENA

Početna edukacija iz transakcijske analize, tzv. TA-101, održava se jednom mjesečno tijekom deset mjeseci, vikendom. Edukacija se može plaćati u mjesečnim obrocima.
Cijena po susretu iznosi 120 eura po osobi (protuvrijednost u kunama). Studenti po susretu plaćaju 90 eura (protuvrijednost u kunama).
O početku rada grupe bit ćete obaviješteni nakon što se javi dovoljan broj zainteresiranih.
Po završetku edukacije i uspješno položenom ispitu, dobivaju se i međunarodni certifikati o završenoj edukaciji – Transactional Analysis – Basic Certificate od strane International Transactional Analysis Academy (na engleskom jeziku) i 101 Verification Form od strane International Transactional Analysis Association (na engleskom jeziku).
Završetkom ove edukacije stječe se pravo na redovno članstvo u Međunarodnom TA udruženju (ITAA) i pridruženo članstvo u Međunarodnom TA institutu (ITAI), te se po želji može nastaviti trening na naprednoj razini.
Ukoliko ste zainteresirani, pozivamo Vas da se priključite ovoj edukaciji! Ako poznajete nekoga tko bi mogao biti zainteresiran, molimo Vas da proslijedite ovu obavijest.

PRIJAVE

Kontakt osoba za prijave kao i za sve dodatne informacije je Antoana Silov, magistra psihologije, savjetnica transakcijske analize.
e-mail: ta101.zagreb@gmail.com

Za prijavu u edukacijsku grupu potrebno je poslati: ime i prezime (s Vašim eventualnim titualama – potrebno za certifikate), datum rođenja, e-mail adresu na koju želite dobivati poštu, broj mobitela, kratak životopis (desetak rečenica), i kratko motivacijsko pismo (u nekoliko rečenica opišite što očekujete od ove edukacije) ili preuzmite obrazac za prijave:https://www.dropbox.com/s/5329dlik8u0tk4b/obrazac%20TA.docx…

Srdačni pozdravi,

Zoran Milivojević
Maja Stoparić
Ivana Mandarić
Antoana Silov

2 komentari

  1. Bo, organizirate li nesto u Dubvrovniku

  2. imate li nesto slicno u dubrovniku

Komentiraj

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *

*

Vrati se gore